Produkter

Nyt produkt.
Formsproget er som en personlighed, der taler sig ind i en relationel formel: Signalet er ikke ”brugskrus”, men i brug er mit krus et produkt, der kan bygge bro mellem årtusinders kropslige erfaringer og samtidig være noget, man holder af.

Mit krus er ikke kun produkt af formens oprindelse, men er i lige så høj grad en pendant til det stilistiske, det klassiske og det traditionelle. Stil er for mig en afsøgning af keramikkens muligheder i kombinationer af viden.

Kruset står på bordet. Krusets kropslige udtryk lægger op til samtaler med hånden. Kroppen bærer viden med sig og den viden bliver til en følelse mellem krus og hånd.
Oplevelsen udvides i takt med at flere sanseniveauer aktiveres. Kaffen i koppen komplimenterer formen yderligere. Væsken aftegner de vandrette lag indeni koppen – som ændres med væskens langsomme forsvinden. Formen i formen i formen……

Jeg har valgt at lave et støbt produkt over en drejet form, for at bevare en middelbarhed i produktet. Selvom produkterne er støbt i den samme form, kan de fremstå som ikke ens og kommentere hinanden.
Krus 


Adresse:


Laila Stenderup
Vejrholm 9, Øster Uttrup
9220 Aalborg Ø